Hemma bäst!

Borta bra, men hemma bäst. Hur härligt vi än haft det var det ändå skönt att komma hem till tvättmaskin, egen säng – ordning och reda! Laga spaghetti och köttfärsås och ta kvällsbad och läsa bok. Se de där bergen utanför sovrumsfönstret och hur kvällssolen färgar de orange precis innan jag drar ner rullgardinen och lägger Ilse och Tage. (Och dessa dagar även mig själv.) Magiskt!

Men det är varmt som tusan. Här har sommaren precis börjat och augusti och september är de varmaste månaderna. Man svalkar sig på alla sätt möjliga. Glass, AC, fläktar och bad. Ilse och Tages favorit just nu är vattenspridaren.

Jag och Ilse åt också lunch på Café Stella i veckan.

Pannkakor och lemonad. Som nog såg godare ut än vad den var.

Och Tage och jag åt glass. Det är mysigt att göra små utflykter med dem var för sig ibland.

 1. Helena skriver:

  Hej,

  läste reportaget om dig i Damernas o såg hur fint du bor och vilket härligt liv du verkar ha i LA.
  Vi ska måla om vårat hus o jag blev helt kär i färgerna på ditt, ja hela ditt hus blev jag kär i iof.
  Vet du vad märket heter på färgen? kan vara lättare att hitta ngt som är likvärdigt här i Sverige om jag har ngt att gå på:-)
  Ha en fortsatt skön sommar!

 2. Hanna skriver:

  Får man använda vattenspridaren i LA? Här i Sverige är det bevattningsförbud just nu och jag tänker att det borde vara likadant i USA. Får sån ångest när jag ser hur folk slösar vatten 🙁

 3. Carina skriver:

  Så fantastiskt fint hem du ser ut att h,förstår att det måste vara ljuvligt att komma hem :). En fråga, jag & min familj har tänkt åka några veckor utomlands nästa sommar (kan inte åka när barnen inte har lov) & funderar just på LA & San Diego. Är slutet av juni & början av juli OK månader att åka dit på eller är det olidligt hett?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..