ANNONS

Hemma bäst!

/

Borta bra, men hemma bäst. Hur härligt vi än haft det var det ändå skönt att komma hem till tvättmaskin, egen säng – ordning och reda! Laga spaghetti och köttfärsås och ta kvällsbad och läsa bok. Se de där bergen utanför sovrumsfönstret och hur kvällssolen färgar de orange precis innan jag drar ner rullgardinen och lägger Ilse och Tage. (Och dessa dagar även mig själv.) Magiskt!

Men det är varmt som tusan. Här har sommaren precis börjat och augusti och september är de varmaste månaderna. Man svalkar sig på alla sätt möjliga. Glass, AC, fläktar och bad. Ilse och Tages favorit just nu är vattenspridaren.

Jag och Ilse åt också lunch på Café Stella i veckan.

Pannkakor och lemonad. Som nog såg godare ut än vad den var.

Och Tage och jag åt glass. Det är mysigt att göra små utflykter med dem var för sig ibland.

3
88

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00