Ljusrosa naglar!

Sista detaljerna innan hemresa: Mani/pedi. Viktigt! Precis som att det är viktigt att alltid matcha sin handväska.

Nej, faktum är att det är precis lika kaos-igt som det alltid är. Att packa för tre personer och dessutom stänga huset (där vänner ska bo i sommar) är en hel del jobb. Men det som gör mig mest nervös är att någon som helst situation på flyget ska uppkomma som jag INTE förutsett eller packat handbagage för. Men jag är ganska bra på den sortens packning. Snacks/leksaker/paddor/blöjor/kläder. Ilse vaknade redan 05.30 i morse och frågade om det var dags att åka till flygplatsen. De tycker att det ska bli så väldigt roligt att flyga idag.

  1. Skulle väldigt gärna vilja ta del av hur ni hanterar jetlag nångång. Reste till LA med en 2-åring och vi kämpade länge med att få till rytmen när vi var tillbaka i Sverige… Drar mig för att resa dit igen pga det. Hoppas ni får en fin semester!

  2. Frida skriver:

    Jag är så imponerad av hur du roddar allt själv! Grymt bra fixat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..