Lunch i farten

Idag sprang jag förbi (nåja, det tog mig en kvart bara att hitta parkering) Violet Grey för att köpa ett serum jag blivit tipsad om: Serum C från Melanie Simon. Det ska då vara ett extremt koncentrerat serum som man ska ta på – och dessutom låta sjunka in i tio minuter – innan något annat.

Sen åt jag lunch på en av de snyggaste, men kanske mest själlösa, restauranger jag besökt på länge. Inne i Mansur Gavriels butik rakt över gatan. Noll patina, liksom.  (Vilket annars är fint både på både restauranger och läderväskor – på tal om Mansur.) Det var som att jag var den första gästen (för att vara ärlig har butiken inte funnits i mycket mer än ett halvår). Men precis som med väldigt mycket runt om Melrose i West Hollywood, var väl huvudsyftet inte att man skulle äta där utan snarare att man skulle instagramma det. Så jag tog seden, så att säga, och beställde en avokado toast. Och tog en bild.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..