Love LA

Det har regnat en hel del den senaste månaden. Så pass mycket att vi kunde åka upp i bergen och bygga snögubbar. Så pass mycket att nyhetens behag lagt sig och mina barn klagar. Så pass mycket att kullarna gått från gula till gröna. Det är verkligen magiskt att vandra runt här uppe.

Och eftersom det både är grönt och några grader svalare tänker jag också att alla skallerormar gått och gömt sig, jag som vanligtvis skriker som en stucken gris bara ett grässtrå kittlar mig på foten.

Roffe. Imponerad av hur terränggående han är.

Olika vägar överallt.

Jag är däremot inte lika imponerad av hur terränggående jag själv EJ är. Vi tog nån ny stig som plötsligt bara tog slut och vi fick improvisera nån sorts väg ner.

Detta är sista bilden innan jag rullade ner.

  1. Ser underbart ut!
    Köpte mascaran du rekommenderade i en av era poddar. Grym är den! Kommer aldrig att använda ngn annan nu efter att ha använt den 🙂

  2. Wow! Så imponerad av dig! Jag vet inte om jag hade klarat av att hika där det finns skallerormar. Jag klarar ju knappt av att vara i Stockholms skärgård med enbart svenska ofarliga ormar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..