K-beauty

En kvart från där jag bor ligger Koreatown, som myllrar av otroliga restauranger och billiga och bra spa. Jag och Ilse brukar åka ner till Wii Spa och tvaga och bada och ha oss emellanåt, lite egentid bara hon och jag. Det är fantastiskt.

Idag när jag åkte dit var det för att äta lunch och titta förbi en av alla roliga skönhetsbutiker. K-beauty har de senaste åren verkligen blivit en GREJ. Serum och ansiktsmasker. Framförallt deras sheet-masker. Jag fick en fantastisk genomgång av det senaste och ryckte med mig de senaste för att prova.

Jag fick dessutom typ femtio olika prover på olika krämer, serum och gud vet allt.

Allt, typ, är ansiktsmasker i den här bilden.

Jag visste inte att det är LG, alltså märket som gör TV-apparater och elektronik, som alltså står bakom två av de största märkena: Whoo och O Hui.

Varför ska livet vara tråkigt, liksom?

Shopping!

Dagens skörd! Jag ska gå igenom dem närmre och återkomma. I veckans avsnitt av Bläckan pratar vi skönhetsfavoriter och hur rengöringsoljor är vad alla snackar om. Så en sådan införskaffades också. Lyssna på torsdag!

 1. Emilia skriver:

  Älskar din blogg och er podd ✨

 2. E skriver:

  Hej,

  Älskar när du och Karin pratar om skönhetsvård. Jag har fått flera bra smink-tips från er tidigare🤗

 3. Linnea skriver:

  Hej Jennie!
  Helt oroligt, jag vet – men jag hittade alltså er podd för någon månad sedan. Jag är besatt! Älskar den. Lyssnat på typ alla avsnitt redan.
  Heja er!

  En fråga kring probiotika som du pratade om att du åt. Hur äter du det? I tablett/kapsel form? Berätta gärna mer. Har så mycket problem med min mage nämligen.

  Stor kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..