Shopping

Melrose Place har de senaste åren blivit nåt sorts epicentrum för den coolaste shoppingen. Märken som Isabel Marant, Marni, Frame, APC, The Row och Marc Jacobs har sina butiker här. Men det finns också butiker som Violet Grey och The Line. Sistnämnd har inte bara kläder och skönhet, utan även inredning och doftljus (som jag ju är BESATT av). Man kan med andra ord flukta runt här inne ett bra tag.

Jag smet in för att rycka en av mina skönhetsfavoriter just nu: Vintners Daughter. Folk är som tokiga i det här borta, och det är ett ypperligt komplement till min vanliga kvällsrutin på vintern. Det är återfuktande och hjälper mot hyperpigmentering.

  1. Hej Jennie,

    Jag har en fråga som jag tänkte att du kanske kan hjälpa mig med. Jag och sambon kollar på vinterresa nästa jul/nyår, vi vill ha värme och sol, kunna tanka lite energi vid en pool och gå i t-shirt. Men, det är ju rätt långt man måste åka för att få värme på vintern. Dock är det enorm prisskillnad mellan att åka till LA, som kostar ca 4000, och andra klassiska vinterdestinationer. Min fråga till dig som ändå har bott länge i LA och upplevt flera vintrar – hur varmt är det egentligen i snitt under jul/nyår? Vad är gradtalet ungefär? Värmer solen? Vore så tacksam fr lite verklig input, alla googlingar säger olika om december/januarivädret i LA.
    Kram /Josefin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..