Besök på Violet Grey

Innan helgen tittade jag förbi Violet Grey. Jag är ju så väldigt förtjust i den butiken. I konceptet! Branschens bästa stylister och makeup-artister tipsar om sina favoriter och alla finns samlade här. Är det en speciell läppstiftsfärg som är á la mode för säsongen är det enbart den färgen som säljs, inte hela kollektionen. Och så vidare. Blablabla, ni har hört det förut, så klart.

Hursomhelst är detta en konstant favorit i mitt badrumsskåp, gel foundation från Chantecaille.

Är BESATT av olika väldoftande och återfuktande kroppsoljor. Denna ska alltså vara bra!

Och den här ansiktsmasken flyger av hyllorna just nu! Och den ska, enligt tjejen som jobbade på Violet Grey, vara otrolig.

 1. Jenny skriver:

  Hej bästa!!

  Vad tyckte du om ansiktsmasken var den värd att lägga vantarna på? Kram och heja!!

 2. Anna skriver:

  Jag vill inte sluta lyssna på podden, har heller aldrig sagt det, bara gett lite feedback. Sen behöver man inte lyssna om man inte vill, helt ok! Men älskar som sagt jennies stil, och sätt överlag. Tycker även att de senare avsnitten är suuuuuperbra!!!!!! Borde vara okej att ge lite feedback har vart tydlig med att jag absolut gillar jennie och det hon gör! KRAM

 3. Sofia skriver:

  Anna mm, tror Karin är en stor tjej och hon hade nog inte varit kompis med Jennie om hon kände som ni. Tycker att det är magstarkt att döma hur andra vänskap är/verkar. Jag ser det som Karin kommer ut med lustigheter de båda skrattar åt. Känner man varandra väl är det normalt att ”gå vidare” i samtalet. Behövs inte att man säger ” aha du känner så”. De är inte varandras terapeuter.

 4. Jennie behöver inte svara på kommentarer. Hur kan man kräva de? Move on. Klanka inte ner på Jennie. Det gör mig tokig… #leavejenniealone

  1. Emma skriver:

   Nej, det är klart hon inte behöver. Men hon framstår som ganska nonchalant när hon ALDRIG gör det.

 5. Hah, folk är ju roliga, som att du bett om råd? Om man inte gillar så måste man inte läsa/lyssna/följa. Jag gillar dig skarpt och är otroligt impad och inspirerad av hur du hanterar livet. Hejja dig!💪❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..