På önskelistan!

I samarbete med Moreno California:

7D9DE2DD-CC14-4BAD-9C95-18403A609D97

Har ni någon gång funderat på vad era doftljus innehåller? Bara för att det står ”made of 100 percent organic soy” betyder inte att det bara är gjort av soja, bara att den soja som är i – vilket kan vara en tjugondel – är ekologisk. Ingen behöver skriva ut vad deras ljus innehåller, så det är svårt att veta. Våra ljus innehåller vegetabiliskt vax, framförallt soja och kokos, och absolut inget paraffin. De innehåller 14 procent (!) magisk parfym och brinner i upp till 60 timmar. Såhär lagom till jul kan ni köpa denna kombo av vårt Big Sur-ljus och Ojai Valley-tvål för 599 kronor. Också vår tvål är gjord av naturliga råmaterial och kommer i flaskor helt gjorda av återvunnen plast. Gå in på Morenocalifornia.com och beställ nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Jag, idag!

 

E69DA4F5-05B8-4243-B2CB-D03A8B50FADA

Hela familjen gick motvilligt ur sängen när klockan ringde i morse. Måndag…

98E7C93F-1BDC-4C91-92D5-83460ADED16F

I byxor från Filippa K, tröja, Filippa K Soft Sport, kappa, Rodebjer. Allt svenskt utom solglasögon och skor som är från Celine. 

3291E7F3-B32C-4515-8AE1-529291AECB1A

LOADING..

Dagens favorit!

IMG_1008

Niacinamide är vad hela Hollywood – och resten av skönhetsvärlden också för den delen – pratar om. Det är även känt som vitamin B3 och jag snubblade på det under min ständiga jakt efter vårdande och lugnande produkter. Niacinamide är dessutom återfuktande och bekämpar hyperpigmentering. Många fördelar! Så jag köpte Perfect B3 för 400 kronor, det är som ett ansiktsvatten man sprejar på och låter sjunka in innan andra produkter och det har verkligen fungerat på min hud. Det är en självklar del av min hudrutin nu, både morgon och kväll.

  1. Camilla skriver:

    Älskar bra hudvård! Det kan man aldrig få för mycket av:) Har precis börjat använda niacinamide men i ansiktscreme. Huden blir jämn och fin men jag känner att jag behöver mer fukt. Kanske skulle lägga till den här också. Har du den under serum eller istället för?

    mvh Camilla

  2. Anna skriver:

    Jag använder The Ordinarys Niacinamide innan min nattkräm och min hud är så fin efter det, får nästan aldrig några finnar eller andra utslag. Så himla bra och kostar endast 69 kr, tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..