Jag, idag!

Attachment-1-1

I höga, svarta jeans, Acne, t-shirt köpt på First Aid Kits konsert på Greek Theatre här i LA, väska, Chanel och metallicröda boots, Anine Bing

Attachment-1
IMG_0876
IMG_0937
IMG_0925

Skål för helgen!

 1. Hanna skriver:

  Vad heter modellen på dina solglasögon? Så snygga!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Dagens kontor!

Untitled Job_ZS1_8589

I veckan spelade vi in våra två sista poddar som alltså var frågepoddar. Detta firades lite extra, så klart. Utöver den sedvanliga juicen och coca colan svepte vi i oss ett par glas champagne! Blev lite lagom mjuka och väldigt emotionella. Tårar, skratt och massor av nostalgi. Missa INTE detta, älskade vänner! Vi är så glada för att ni är med oss. Lyssna på Veckans bläcka!

Untitled Job_ZS1_8609

Vi tycker också att det är väldigt sorgligt, som ni hör i podden, att vi ska sluta. Vi har hållit på i fyra år, varje vecka utan att missa ett enda avsnitt. Och det har krävt en hel del jobb och ganska mycket tid. Ibland har det varit stressigt, även om det alltid varit OTROLIGT ROLIGT! Ett forum där vi helt själva valt ämnen och satt tonen. Det har nästan varit lite som terapi att sitta en timma eller två varje vecka och harva saker, höga och låga ämnen. Att, som vi ju alltid pratar om, ta på sig läppstiftet även under perioder eller dagar när man inte känner för det. Så nu när vi väl har bestämt oss för att sluta är det inte utan att vi frågar oss själva om det verkligen var rätt beslut. Men är det nåt man vet så är det ju att man aldrig riktigt vet. Så vi får helt enkelt se vad som händer i framtiden!

 1. Sofia skriver:

  Vad jag gillade med eran podd är att den inte var så barnslig som så många andras med samma ämne. Att höra om högt och lågt. Skratta med, inspireras och ibland önska ”all lycka” på avstånd. Skulle vara kul att veta vilka poddar du/ni lyssnar på (om någon) 🙂

 2. Erika skriver:

  Jag har lyssnat på podden sedan första avsnittet och kommer verkligen sakna den! Följer dig även på bloggen och Instagram och tycker du är inspirerande 🙂.

 3. Maria skriver:

  Jag har lyssnat på alla era poddar. Synd att ni lägger ner, men jag förstår varför. Önskar er all lycka i framtiden 🤗 (från en 66-årig tjej)

 4. Karin skriver:

  Älskat er podd sen start. Finns inga poddare som är så smarta och roliga som ni. Ni har inspirerat mig så otroligt mycket. Tack för allt, hoppas på en come back <3

 5. Sandra skriver:

  Vore roligt att läsa om vad du jobbar med, vilka olika uppdrag du har och var du skriver 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Morsdag!

Untitled Job__S1_8451

Det var Mors dag i USA i söndags! Och även om jag tycker att varenda dag är mamisarnas dag (i Sverige är det officiellt på söndag), så blev jag väldigt glad när Z och barnen överraskade mig med tårta på sängen. Till allas lycka. Den där tårtan gick vi runt och karvade på hela dagen sen. Ända fram tills Tage fick feber på kvällen och därmed inte orkade mer. Då gick vi och lade oss tidigt och Tage sov på min arm hela natten.

Untitled Job__S1_8479

En timmas harmoniskt målande låg bakom denna fantastiska kartongkonst! Innan Tages pensel plötsligt gled över på Ilses sida och hon därmed kastade ett glas med lemonad på hans. Sen var det meltdown i säkert en kvart. Men efter det visade de stolt upp detta mästerverk!

 1. Jorunn skriver:

  Later som mina barn som ar i samma alder (minus en timmes harmoniskt malande da de oftast inte ar sams i mer an högst en kvart!)

 2. Vilket härligt och mysigt inlägg!! Direkt från livet med barn liksom. Stor kram till dig, din fina känsla för dina barn lyser verkligen igenom i bloggen, härligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..