ANNONS

En sväng till Stockholm

/

IMG_4505

I förra veckan kom en av mina bästa kompisar Johanna över med sin familj. Ilse och Tage har så himla kul med deras två barn, Harriet och Julian, och i två dagar fick de springa runt på klipporna, bada, leka – och äta ute.

IMG_1789

Rena rama dubbeldejten. Alla åt pannkakor utom Tage som ville ha ”dagens fisk” och gärna några ”räkor till”. Han har gått och blivit en riktig västkustare.

IMG_1791

Och vid bordet bredvid var det samma dubbeldejtsupplägg, minus pannkakorna.

IMG_2262

Och i torsdags åkte vi upp till Stockholm för att barnen skulle till Filip. Något jag tror att vi alla tyckte var kul, att komma till storstaden. Sträcka på benen lite. Jag och Zev unnade oss! Checkade in på Grand, strosade runt i butiker, åt middag ute…

IMG_1857

…och mötte upp min kompis Josephine på middag på Sturehof. En kväll som började vid 17 och slutade kl 01. Så fri har man inte känt sig på ett bra tag!

IMG_1842

Jag i favoritklänning på favorithotell.

Nu är vi tillbaka i vårt lilla hus och jag ser fram emot att jobba i veckan, både med Moreno (ny tvål släpps!), podd och fixa med huset. Jag ska klippa ner buskar och olja om trädäcket. Så det så!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

En båttur i skärgården

/

DSCF0567

Det har bjudits på blandat väder, men mestadels fint. Och i helgen packade vi picknick och åkte vi ut i båten med morfar, mina bröder och deras barn och fiskade krabbor, badade och åt lunch på en av öarna.

DSCF0590

Glada! Ända fram tills de börjar bråka.

DSCF0607

Hittade ett ställe!

DSCF0620

Pappa och Martin.

DSCF0632

Så kul att leta snäckor.

DSCF0617

Zev stämmer av vattnet. Det slutade faktiskt med att hela familjen – med undantag av morfar – hoppade i.

4
107

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vi trivs!

/

DSCF0544

Det är många som skriver och undrar vad Zev tycker om Sverige och jag kan meddela att han tycker att det är TOPPEN. Amerikanen går runt och stortrivs. Vårt lilla hus är fantastiskt, vi umgås med familj och vänner. Har ju hunnit med att både plocka kantareller, blåbär, fiska krabba och bada. Sverige visar verkligen upp sig från sin bästa sida (även om Zev fick en fästing när vi plockade svamp och nu ligger här hemma och tror att han har fått borrelia).

DSCF0535

Promenad till morgondoppet och det är Ilse som kliver in som fotograf.

DSCF0514

Underbara dagar.

0
121

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00