Bästa förstoringsspegeln!

Inlägget innehåller en annonslänk

spegel

28092019-IMG_6375
28092019-IMG_6382

Jag måste bara tipsa er om den här förstoringsspegeln! Jag fick den faktiskt för flera år sedan men min mamma har haft den. Hon hade med sig den till oss nu och den fick sitta kvar i vårat gästbadrum. Till min lycka, hehe! På baksidan har den sugproppar så att man kan fästa den på valfri slät yta. Själva spegeln har 10 gånger förstoring men det som är så bra är att den dessutom har en lampa, vilket gör att man ser ALLT! Den är helt fantastisk för brynplockning för man ser alla små strån, men också för sminkning, att sätta i linser, klämma finnar… ja ni fattar! Jag har precis stått och noppat bort varenda oönskat strå och pillat på hela ansiktet, haha 🙂 Vet inte om mamma får tillbaka den nu när jag har den i min ägo igen, hehe. Nädå, jag får köpa mig en egen. Den är ju också perfekt att ha med när man är på resa. Det är ju inte alltid hotellbadrum har bra belysning 🙂 Ni hittar den HÄR. Det var dagens söndagstips från mig!

Kram ♥

LOADING..