Leksakskorg

28092019-IMG_8525
28092019-IMG_8532
28092019-IMG_8531
28092019-IMG_8537
28092019-IMG_8533

Hej!

Ni som följer mig på instagram kanske såg på min story igår att vi var på (Westfield) Mall of Scandinavia. Det var faktiskt väldigt lugnt och skönt trots att invigningen hade smygstartat. Jag kan tänka mig att det är ganska mycket mer folk där idag. Jag var lite intresserad av att se den så kallade fontänshowen som visas under dessa invigningsdagar. Vi var där lagom till kl 12 så vi passade på att titta. Besvikelsen var total! Haha, alltså ni missar inget om ni inte har möjlighet att se den. Eller så var det för att jag hade Dubais fontänshow som jämförelse 😛

Vi åt lunch och gick runt i lite butiker. Jag hittade både det ena och det andra, bland annat den här tygkorgen som egentligen är en tvättkorg, men jag har den som lekssakskorg inne i Tims rum. Visst är den fin? 🙂 Den kommer från Zara Home och kostade 149kr.

Idag regnar det ute. Tanken var att mamma och pappa skulle åka hem idag men dom stannar till imorgon (jippii!) så jag ska passa på och testa en massa skönhetsprodukter och fotografera medan jag har ”barnvakt” hehe. Något speciellt ni vill se/läsa om? Hudvård, hårvård, dofter, mascaror, nagellack ?? 🙂

Ha en fin söndag och KRAM på er!

  1. Annika skriver:

    Livet var underbart så länge alla leksakerna fick plats i en korg! 🙂 Nånstans längs vägen skapas ett kaos av leksaker överallt.

    1. Haha, den dagen tar vi då! 😂🙈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..