Parga

Hej från Grekland! ☺️💙

Nu är vi på plats i Parga. Resan hit igår gick väldigt bra. Flyget gick först på eftermiddagen så vi var på Arlanda i god tid för att växla pengar, shoppa, strosa runt och äta lite. Tim somnade när vi lyfte men vaknade efter någon timma, sen satt han tyst och snällt och lekte med sina leksaker i pappa T:s knä. Sen blev han less så då fick vi vandra i mittengången och charma övriga resenärer en stund 🙈 för att sen bli övertrött (hans sovtid) och börja gallskrika, gråta och sen till sist somnade han lagom till landning. Alla som satt runt omkring oss sa att han var så duktig ändå <3

Dock tror vi att han blev lite förkyld på flyget för han sov inte så bra inatt och snoret rinner när han gråter, vilket det inte brukar göra. Han låter lite täppt, är något tröttare (kan också bero på värmen) än vanligt men är sitt glada jag i övrigt. Ingen feber och äter bra. Idag blir det dock mycket vila på hotellrummet eftersom det är väldigt varmt. Det är just nu 30 grader och ska vara 30-31 hela veckan!

Vad gör ni idag? Kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..