Höstnytt!

18082019-IMG_5857

Hej vänner!

Höst-modet har landat och höstens smink börjar också dyka upp. Är det dags att säga farväl till sommaren redan? Jag tycker att den här sommaren gick jättefort! Vi har (som tur är) en resa till Grekland om några veckor. Jag hoppas att vi får fint väder så att vi får njuta av lite värme lite till 🙂

Trots det så tycker jag faktiskt att hösten en riktigt mysig årstid ändå. I sminkväg kommer det ju också alltid mörkare, burrigare toner. Mörklila, rött och brunt. Jag har spanat in några nyheter från IsaDora som kom ut i butik förra veckan. Låt oss ta en titt!

18082019-IMG_5876

Perfect Matt Lipstick, till vänster, ger en satin-matt finish. Färgen ni ser ovan heter 102 Toasted Cocoa. Den är något för ljus för min smak men helt säkert väldigt fin på rätt person. Till höger ser ni Perfect Moisture Lipstick i färgen 55 Brick Red och den är istället helt i min smak. Som namnet antyder så är färgen tegelstens-röd. I love it! Finishen är lite mer krämig och glansig.

Priset ligger på 139kr styck för dessa.

18082019-IMG_5879

18082019-IMG_5872

Ögonskuggspaletten Metropolitan (som för övrigt är namnet på hela höstkollektionen) påminner väldigt mycket om paletten Bohemian som släpptes hösten 2016 och känns därför något tråkig. IsaDora kör ju alltid samma typ av palett men i olika färg-kombinationer. Är det inte dags att komma med något nytt snart?

Skuggorna är iaf helt okej och priset 149kr är den klart värd.

19082019-IMG_6040

En nyhet är däremot Brow Marker Comb & Fill Tip! Det är en flytande ögonbrynspenna (tänk er tuschpenna) som har en formad tipp för att du ska kunna ”kamma igenom” brynet och styla det med den kladd- och svettsäkra färgen.

Priset ligger på 129kr och det finns 3 nyanser att välja bland.

19082019-IMG_6042
18082019-IMG_5881

21 Medium Brown, 20 Blonde och 22 Ash Brown

19082019-IMG_6045

Perfect Blush kommer i två nya nyanser, 51 Spiced Ginger & 63 Burnt Sienna.

Glossy Lip Treat ger glossiga läppar med en svag färgton. Ovan och nedan ser ni 56 Vintage Rose. Innehåller bland annat jojobaolja, mandelolja, sheasmör och hyaluronsyra. Dessa gillar jag att ha med i handväskan! Enkla att dra på, ser naturliga ut på läpparna och känns inte klistriga.

19082019-IMG_6053
18082019-IMG_5866

Sist ut har vi lacken 418 Urban Red, 419 Uptown Purple och 420 Underground.

När vi kommer hem från Grekland och det börjar kännas som höst på riktigt kommer jag börja köra på mörkare lack. Jag tycker att det är jättefint men vill inte ha det på sommaren. Hur är ni? 🙂

Kram på er! ♥

 1. Annika skriver:

  Definitivt mörkare lack när sommaren går mot sitt slut.

  Jag köpte Brow Markern direkt men den är lite svår på mina bryn. Eller bara på det ena egentligen, det där jag saknar strån längst fram i brynet. Det blir lite för hårt med denna penna just där. Tyvärr.

  1. isastar skriver:

   Det förstår jag. Det är svårt att få det snyggt där man saknar egna hårstrån, bästa är nog egentligen att tatuera!

   1. Annika skriver:

    Ja, så är det. Jag är lite rädd bara för att det inte ska bli bra även fast jag slaviskt följer en tjej som verkar otroligt duktig på bryn.
    Ska följa henne ett tag till och se om jag vågar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..