7 år tillsammans

IMG_2433

Hej! 🙂

Igår lämnade vi ett regnigt Danmark för ett… lika regnigt Sverige, haha! Tim var lite ledsen när vi satt på flygplatsen (vi blev även en halvtimma försenade) och det visade sig att det var luft i magen som krånglade. Det kom en hel del rapar och sen blev han SÅ trött lagom till flygresan.

IMG_2444

IMG_2443

Räddaren i nöden, MAT! Tim slurkade i sig hela flaska (han älskar Herobility) och sen däckade han.

IMG_2455

Nu är vi iaf hemma igen. Väldigt skönt! Vi har levt i resväskor de senaste tre veckorna och det är skönt att komma hem till sitt eget. Nu har vi sovit ut (well, så gott man kan med en bebis 🙂 ), packat ur resväskorna, kört igång tvättmaskinen och nu ska vi åka och storhandla – kylen är HELT tom. Jag och Thomas kom dessutom precis på att vi firar 7 år tillsammans idag! Haha, snacka om att man glömmer bort sig själv lite när man har en plutt.

Men, nu är vi som sagt hemma och hädanefter kommer fler skönhetsinlägg 🙂

Kram på er!

  1. Lotta skriver:

    Gratulerar lite i efterskott till 7-års dagen!
    Och jag läser gärna även icke skönhetsrelaterat!

    1. isastar skriver:

      Tack snälla du! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..