Minneslund och spöken

 

03072019-IMG_1361
03072019-IMG_1363
03072019-IMG_1370
03072019-IMG_1376
03072019-IMG_1375

Det är väldigt lugna dagar här i Sundsvall. Idag tog vi en promenad till kyrkogården och lämnade rosor i minneslunden. Min farmor gick bort i januari i år och skulle ha fyllt 95 år nu i midsommar. Det är en väldigt fin minneslund. Jag har bara varit där en gång tidigare. Tim sov sig igenom hela besöket som ni ser 🙂

Tror ni på spöken, andar och ett liv efter detta förresten? Det gör jag. Eller jag tror i alla fall att det finns nånting. Jag vill inte tro att det bara blir svart när man dör liksom. När jag, Mona, Lina och Kicki träffas brukar vi alltid prata en stund om sånt. Lina är medial så hon har alltid varit med om något spännande mellan gångerna vi ses. Jag har också upplevt en del saker som jag inte kan förklara. Thomas tror inte på spöken så när jag berättar för han försöker han alltid hitta en logisk förklaring. Det hände däremot en sak bara för några nätter sedan, som varken jag eller Thomas kan förstå. Jag hade lagt mig telefon på laddning när vi gick och la oss. Vi har ju ett ganska brett armstöd på soffan så den låg där, ca 50 cm från väggen. Runt kl 3 på natten vaknar både jag och Thomas (som typ aldrig vaknar av ljud) av en hög smäll. Först trodde jag att jag hade drömt, men när till och med Thomas vaknade och frågade vad det var som lät så var jag tvungen att gå upp och titta. När jag kommer ut i vardagsrummet har min mobil ramlat ner liksom bakom soffan och ligger på golvet mot väggen. Senare berättade min faster att min farmor inte gillade när man laddade telefonen på natten pga brandrisken. Kanske var det hon som var där? Vem vet.. jag fattar iaf inte hur den kunde hamna där.

Har ni varit med om något som inte går att förklara?

Förresten! Det blir lite mindre renodlade skönhetsinlägg nu när jag är här i Sundsvall. Är ni Ok med det? Jag ser att ni trycker hjärta på inläggen iaf så ja hoppas de är ok 🙂

Kram på er ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..