Sovmorgon

 

13062019-IMG_5271

God morgon!

Jag och Tim bilade upp till mina föräldrar i Sundsvall igår. Han har åkt sträckan ganska många gånger fram och tillbaka nu. Han har sovit sig igenom alla resorna förutom den igår, då han vaknade när vi började närma oss Hudiksvall. Världens gallskrik. Fick svänga in på en mack och sätta mig i baksätet med han en stund. Väldigt skönt att det bara var ca 5 mil kvar tills vi var framme!

Anledningen till varför vi åkte hit upp är för att Thomas är i Grekland på jobb denna vecka. Det är så skönt att kunna få lite avlastning. Att vara hemma själv en hel vecka med en liten är påfrestande. Stor eloge till er som har ensam vårdnad!

Tim tyckte det var dags att kliva upp kl 7 imorse, men då tog mamma och pappa honom så att jag fick sova vidare till strax efter 9. Lyxigt! ♥

13062019-IMG_5269

Första gången Tim kom till Sundsvall så fick han den här spelande hunden Oko av min släkt. Den är så himla söt och spelar sån fin melodi! 🙂

  1. Lotta skriver:

    Skönt med avlastning! Och sovmorgon, härligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..