I stugan

 

rensaogräs
2E1E6AF7-27E4-4FA3-92BD-6BE6FD6B3209

Idag hade vi kanonväder ute i stugan så jag passade på att rensa lite ogräs. Det har liksom blivit lite min grej eftersom jag tycker att det är kul. Är jag ensam om att tycka det eller är det nån fler av er som gillar att rensa ogräs? hehe. Det är så tillfredsställande att se skillnaden när man är klar. Tyvärr lyckades jag bryta av en nagel, men det gör inte så mycket. Det jag däremot ville visa er var hur bra lacket sitter ännu. Jag lackade alltså med Lackryl den 16e och idag är det den 24e… dvs 9 dagar (!). Kan tilläggas att detta inte är ett samarbete på något sätt utan jag genuint ä l s k a r dessa lack så jag vill tipsa alla om dom 🙂

  1. Helen skriver:

    det här med nagellack….om det sitter för länge så blir det ju som en utväxt där nageln vuxit och det ser lite knasigt ut tycker jag. Men man vill ju samtidigt inte ha ett lack som flagnar av efter 2 dagar…?

    1. Man kan buffa lite (med en nagelbuffer) på lacket så att det får en matt yta och sen måla på ett nytt lager lack (så att det täcker utväxten) och sen härda 1 min i lampa så blir de som nytt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..