Colours of a Mermaid

Inlägget innehåller en annonslänk

21052019-IMG_4779
21052019-IMG_4781
21052019-IMG_4782

Hej fredag!

Varje dag känns som fredag när man är mammaledig, haha. Jag sa till Thomas igår att vi måste hitta på något så att det verkligen känns som helg. Typ äta ute eller nåt. Lyxa till det lite 🙂

Idag var tanken att jag och Tim skulle gå till öppna förskolan. Fick tips av en annan mamma på facebook att det finns en i närheten av oss som är för barn mellan 0-9 månader. När vi väl kom iväg så var vi 30 minuter sena, Tim somnade i vagnen så fort vi kom utanför dörren (efter att ha varit vaken hela förmiddagen) och dörren var låst när vi kom dit. Det stod förvisso att man skulle ringa på men jag kände ba nää, ja orkar inte. Haha! Så istället blev det en promenad för att hämta ut paket och sen gick vi hem eftersom det blåste kallt. Vart tog den härliga värmen vägen? 🙁

Man får iaf sommarkänslor när man ser Depends senaste kollektion Colours of a Mermaid. Den innehåller klara färger och milda pasteller som gör sig fina till en solkysst hud. Jag gillar speciellt det orangea och röda. På tal om solkysst hud. Jag vill v e r k l i g e n boka in en utlandsresa… pronto! DET ska jag se till att vi gör i helgen.

Lackerna kostar som vanligt endast 25kr styck och ni hittar dom HÄR.

Kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..