Ny inredning

 

21052019-IMG_4786
23052019-IMG_0170

Hej på er! 🙂

Här ser ni senaste inredningen här hemma, hehe. När vi var i Sundsvall så sprang jag och Thomas in på Babyproffsen och plockade på oss lite grejer typ 15 min innan dom skulle stänga. En sak var de här klistermärkena, eller wall stickers som det faktiskt är. Jag satte dom under hyllan i badrummet där vi har skötbädden. Figurerna går att fästa på plana ytor och går även enkelt att ta bort och fästa på nytt om man vill ha dom nån annanstans. Först var jag lite skeptisk och tyckte dom va tråkiga men det visade sig att Tim ÄLSKAR dom. Han skiner upp som en sol (han har börjat le nu ♥) och kan ligga och kika på dom hur länge som helst. Perfekt när man byter blöja eller kläder 🙂

Förresten så har vi har bestämt oss för att hålla dop för Tim. Det kommer bli först i september men jag letar redan nu efter inspiration. Allt ifrån dekoration till mat osv. Har ni några tips får ni gärna hojta! 🙂

  1. Hej jag gillar din blogg och det du skriver och lägger upp! Om du vill finnas med på min sida så är du välkommen att kontakta mig så kan vi göra ett länkbyte.

    https://ny-inredning.se/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..