3 veckor gammal

 

11593D2F-D453-4CB0-8FE8-614758DAFC4E

Hej! ♥

Mina föräldrar har kommit på besök och har nu träffat Tim för första gången. Så mysigt! 🙂 Se bilden ovan förresten, visst ser han stor ut? Jag vet inte om det är kläderna som gör det men han ser mycket äldre ut än 3 veckor tycker jag, hehe 🙂

Idag har vi varit på pappa Thomas jobb och hälsat på. Tim låg i vagnen och tittade med stora ögon på alla ansikten. Sen tog vi även en tur förbi mitt jobb och sa hej till mina kollegor. Man kan säga att han var ganska trött när vi kom hem. Många nya intryck 🙂

Nu har vi precis ätit middag och Thomas håller på packa. Han åker till Grekland på jobb imorgon. Jag har också en hel del att fixa här hemma så det får bli ett kort inlägg idag. Sorry för det, men vi hörs imorgon igen.

Ha en fin kväll ♥

  1. Lotta skriver:

    Men jisses SÅ SÖT HAN ÄR!

    1. Hihi, visst är han! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..