Annica Englund ♥ Depend

Inlägget innehåller en annonslänk

20042019-IMG_4425

Hej! Hoppas ni har en mysig påskhelg ♥

Vi tog ännu en långpromenad i vårsolen idag. För några dagar sedan fick jag ont i ryggen och bäckenet av att gå längre sträckor men nu verkar min kropp ha återhämtat sig efter förlossningen. Vi promenerade nog 5km idag utan att jag fick ont. Så skönt! 🙂 Sen hade vi middagsbesök av en kompis och jag drack faktiskt ett litet glas rödvin. Första alkoholen på 9 månader. Barnmorskorna på BB sa att det är helt okej att dricka 1-2 glas vin även fast man ammar, så ni behöver inte vara oroliga 🙂 Jag drack väldigt sällan alkohol redan innan graviditeten men ett glas till maten ibland är gott.

Idag vill jag visa er en nagellackskollektion som min grymma ”bloggkollega” Annica Englund har tagit fram tillsammans med Depend. Jag och Annica umgås inte privat men vi brukar springa på varandra då och då eftersom vi är i samma bransch. Hon är en otroligt härlig tjej med många bollar i luften. Hon bloggar också om skönhet men just nu arbetar hon mycket med musik och ska bland annat spela på Summerburst i sommar. Jag tycker det är sjukt kul att se när det går så bra för andra och dom får göra det dom verkligen brinner för!

20042019-IMG_4430

20042019-IMG_4410

Lacken som Annica tagit fram tillsammans med Depend kommer i knalliga färger som skriker attityd och är heltäckande i finishen. Dom har fått sina namn efter olika musiktitlar som betyder mycket för Annica.

Helium, Dark River, Swish Swish, Without You, Opus, Levels, Wild Ones & More than you know

20042019-IMG_4416

Ni hittar alla lacken HÄR och priset ligger på 39kr styck.

Ha en fortsatt fin kväll ♥

LOADING..