Långfredag och 1 vecka

 

18042019-IMG_4364-2
18042019-IMG_4363-2
18042019-IMG_4378-2
19042019-IMG_4401-2

Hej! ♥ Hoppas ni haft en fin långfredag? 🙂

Vädret har ju varit helt fantastiskt och det ser ut att fortsätta så hela nästa vecka. Så härligt! Vi tog en promenad och brunchade på Pampas Marina idag. Jag satt till och med i t-shirt utan att frysa. Tim låg i vagnen och sov gott medan vi mumsade i oss 🙂

Har ni sett vilken fin ”mamma-baby-bukett” vi har fått? Det var min svärmor, dvs Tims farmor som skickade den. Jag blir så glad av den! Så gulligt med den lilla baby-blomman 🙂 Tim blev förresten 1 vecka gammal idag. Så sjukt att det redan gått en hel vecka sedan förlossningen, men samtidigt känns det som att han alltid funnits här. För varje dag som går blir kärleken bara större. Tänk att man kan älska nån så liten, så mycket ♥

Nu ska vi mysa vidare här framför tvn. Ha en fin kväll allihopa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..