Mini är här! ❤️

Hej på er! ..och ledsen för att det varit tyst här ett par dagar, men jag antar att ni förstår varför 🙂 MINI ÄR ÄNTLIGEN HÄR! ❤️ Jag tänkte att jag ska skriva en längre förlossningsberättelse men lite kort så gick mitt vatten tidigt på torsdagsmorgonen och värkarna startade. Vi åkte in till förlossningen samma kväll eftersom värkarna då var så pass starka att jag inte orkade mer. Väl där fick vi stanna eftersom jag var öppen 3cm och hade så ont. Jag fick epidural och både jag och Thomas kunde sova mer eller mindre hela natten. Dagen efter, alltså den 12 april kl 17.04 föddes mini, som nu fått namnet Tim 🙂

Nu har vi precis fått komma hem från BBs eftervård och ska bara mysa med vår lilla bebis här hemma 🙂 han har precis somnat i min famn. Världens gosigaste ❤️

Vi hörs mer imorgon! Kram

LOADING..