Bio-Oil mot bristningar

Inlägget innehåller annonslänkar

05042019-IMG_4207
05042019-IMG_4200

It’s friiiiday!

Fast för mig känns det som fredag hela veckan numera, haha. Enda skillnaden är väl att Thomas är hemma (och inte jobbar) på helgen så att vi kan hitta på saker tillsammans 🙂 Imorgon är planen, om inte mini väljer att titta ut, att vi ska på födelsedagskalas hos några kompisar vars dotter fyller 2 år. Jag ser fram emot det så på ett sätt vill jag gärna att det inte sätter igång, samtidigt som jag såklart vill att det ska sätta igång.

Idag blir det iaf en lugn dag. Jag har precis duschat och smörjt in magen. Fortfarande inga bristningar, peppar peppar! Som jag skrev så tog min olja från Mama Mio slut för några veckor sen och sedan dess har jag kört på Bio-Oil istället. Ska jag vara ärlig så gillar jag nog den här mer ändå. Den går snabbare in i huden och känns inte lika fet. Dock vet jag inte vad som är bäst.. det känns ju faktiskt att som att en olja som är fet håller huden mer återfuktad än en som inte är så fet? Jag gillar dock inte att känna mig kladdig så därför föredrar jag nog den här ändå.

Denna ska också funka på gamla ärr och bristningar, men även på en åldrande och torr hud så jag kommer nog fortsätta och använda upp flaskan fastän gravidmagen snart försvinner 🙂 Mina ben är t.ex. supertorra men jag orkar inte (läs: når inte pga magen) att smörja in dom just nu så jag får ta de sen, haha!

Såg förresten att dom har Bio-Oil nedsatt med 40% rabatt från 249kr till 149kr HÄR just nu! Tips!

Kram på er ♥

LOADING..