2 dagar till BF

 

04042019-IMG_4166

Hej!

Ännu en dag börjar lida mot sitt slut.. och inte ett endaste tecken på att mini vill ut.  Jag har hela tiden haft en magkänsla som säger att han kommer tidigare än BF men nu börjar jag istället tro att han kommer bli kvar där inne tills de måste sättas igång, haha! Jag orkar dock snart inte vara gravid längre. Det börjar bli riktigt tungt nu och jag känner mig SÅ otymplig. Tog mig iaf ut en sväng med en kompis idag. Vi fikade och sen kikade vi runt i lite butiker (dvs det korta jag orkade gå). Vi hittade solglasögon för bebisar (ni hittar dom HÄR) som bara var sååå söta! Hon köpte till sin son som är några månader och jag köpte ett par till mini. Dom känns pyttesmå men han kanske är alldeles för liten i sommar för att kunna ha dom. Jag kunde inte låta bli iaf, hehe.

Nu ska jag putsa de sista fönstren som jag inte orkade ta sist… om jag orkar. Sen ska jag lägga mig på soffan med fötterna i högläge. Blir så lätt uppsvälld i hela kroppen nu så här på slutet. Fy alltså! Men MAX 16 dagar tills han är här. Kämpa, kämpa 🙂

Fram med era bästa tips för att sätta igång förlossningen, tack!

Kram ♥

  1. Sofia skriver:

    Min barnmorska rekommenderade sex och ja, det fungerade väldigt väl 😂😂. Från stt jag trodde att bebis aldrig skulle komma till att värkarna kom två timmar efteråt och dagen efter tittade vår lille älskling ut !

  2. Nina skriver:

    Det bästa för att sätta igång är att gå en rejält lång promenad och sen är det dags. Funkat för mig tre ggr 🙂

    1. Tycker det är jobbigt att gå längre sträckor eftersom har trycker så med huvudet ned i bäckenet så det ilar som fasiken. Men ja, jag får väl pallra mig ut på en promenad! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..