Stringhylla

03042019-IMG_4146
03042019-IMG_4132
03042019-IMG_4152
03042019-IMG_4163

Hej på er!

Alltså den här dagen har gått så snabbt. Jag som har en to-do lista med saker jag tänkt att jag ska hinna med innan mini kommer. Jag inser nu att vi kommer närmare och närmare BF (endast 3 dagar kvar!) och att jag inte alls hunnit bocka av så mycket från den.

Förvisso stod inte ”sätta upp nya hyllor” på min to-do när jag gick på mammaledighet, haha. Men nu blev det så, och jag är så nöjd! 🙂 Vi saknar dock underskåp och nån fler hylla. Som ni ser är det ganska tomt nedtill. Allt är beställt redan men det var lite längre leveranstid då det var slut i lager, så det får vi fixa sen.

Vi har inte heller riktigt bestämt vad som ska stå på hyllorna. Har bara ställt dit lite saker provisoriskt nu som vi hade här hemma. Här ser ni förresten trapphyllan som vi hade innan. Vi var ju inne på ett vitrinskåp då men jag tycker att det här blev en bättre lösning. Inte lika klumpigt 🙂 Ni ska få se slutresultatet sen när det är klart.

Nu måste jag fixa middag. Thomas kom precis hem från jobbet och jag kom precis hem från en kompis och vi båda är superhungriga. Ha en fin kväll allihopa! ♥

  1. Anette skriver:

    Åh, vad fint! Älskar String och har både som bokhylla i vardagsrummet och som skrivbord i ett annat rum. Snyggt med spegeln.

    1. Tack snälla! 🙂 Vi blev också lite sugna att ha liknande med skrivbordsdel i vårt kontor/gästrum.

  2. Lotta skriver:

    Jättesnyggt! Blir sugen på att skaffa en sån hylla själv!

    1. Tack! 🙂 Det roliga med dom är ju att man kan kombinera/ändra om hur man vill!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..