1 april

01042019-IMG_4098

..och nej, ingen bebis ännu! Förutom att vänta på bebis så sitter jag här och väntar på att DHL ska komma. Jag klickade nämligen hem String-hyllorna som jag skrev om för några dagar sedan. Som sagt, vill jag ha något så vill jag ha det NU haha 🙂 Thomas tyckte det var fint så han sa bara kör! Hoppas bara jag lyckas bära in allt själv. De tyngsta paketen skulle väga runt 10 kg och det var totalt 5 paket.

På tal om hemleverans. Jag satt hemma en för nån kväll sedan och väntade på att Postnord skulle komma förbi med ett paket från Smashbox, nämligen paletten ovan. Jag brukar normalt hämta ut alla paket men eftersom jag är höggravid och dom erbjöd hemleverans så tänkte jag, varför inte testa.

Jag fick ett meddelande om att leveransen skulle komma runt kl 18-19. Strax innan 19 går jag ut i köket och ser en lastbil från postnord köra förbi på gatan utanför. Tänkte då att, nähä det var inte den. Går tillbaka till vardagsrummet och ca 10 minuter senare öppnar jag min mail på telefonen och har då fått ett mail att Postnord precis varit förbi men inte kunde leverera paketet. Say what?! Dom körde ju bara förbi utan att ens stanna?? Varför erbjuda hemleverans om man har personal som inte ens orkar försöka. Sjukt dåligt! Så jag fick ändå knata till Ica och hämta ut paketet.

giphy-smashbox

Men låt oss prata om något roligare.. nämligen paletten L.A Cover Shot från Smashbox! Jag satte ihop en gif för att ni ska kunna se hur cool förpackningen är. Bilden på framsidan ändras efter vilket håll du ser den från. Det föreställer Venice Beach i LA från tidig soluppgång till dag och sedan natt med solnedgång. Så fint! 🙂

01042019-IMG_4110

Inuti hittar vi 16 högpigmenterade ögonskuggor samt en full-size Always Gel On Liner i svart. Smashbox rekommenderar att man använder deras ögonskuggsprimer under, men enligt mig är det inget måste. Skuggorna är nämligen så pass pigmenterade och har så lite fall-off att det inte behövs. Priset ligger på 495kr och ni hittar den hos Kicks.

01042019-IMG_4114
31032019-IMG_4119

 

LOADING..