Bristningar – hur har det gått?

 

06122018-IMG_2063

Hej!

Idag har det varit lite jobbigt. Mini trycker nedåt som attan nu sen han fixerat sig och när hans huvud klämmer mot nerver så ilar/svider det i hela bäckenet. När vi skulle ut och käka lunch idag på jobbet fick jag gå myrsteg och bita ihop när det ilade som värst. Inte så kul! Skönt att mina krämpor ändå kommer så här ”sent” i graviditeten. Jag tycker verkligen synd om dom som har besvär större delen av tiden.

Ni kanske undrar hur det har gått med bristningar förresten! Jag var ju lite nojig i vintras och oroade mig för detta. Än så länge (peppar, peppar!!) har jag inte fått en enda bristning av graviditeten. Jag tänker dock inte ropa hej i förskott, jag har nämligen att vissa tjejer fått bristningar typ 2 dagar innan förlossningen.. och även dom som fått efter förlossningen.

IMG_8776

Vissa dagar har magen kliat jättemycket och det har verkligen känt som att bristningar varit på g när som helst. Då har jag smort in huden lite extra så har det gått över. Annars har min rutin under graviditeten varit att jag duschar på kvällen och direkt efter det har jag smort in hela magen med oljan ovan från Mama Mio. Den innehåller bland annat fettsyrorna omega 3, 6 och 9 som hjälper till att bygga upp hudens styrka och elasticitet. Ni hittar den HÄR.

Nu vet jag ju inte om jag hade fått bristningar ifall jag inte hade använt den, men jag är iaf nöjd! Min flaska har precis tagit slut och då har den ändå räckt fram till idag v37+4. Nu tänkte jag fortsätta de sista dagarna med Bio Oil. Den är inte riktigt lika fet som Mama Mios men den har en godare doft 🙂

Håll tummarna för mig att huden håller den sista tiden! hehe

Kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..