Lumene Nordic C Glow Boost Essence

 

02032019-IMG_3579

Jag gjorde ett samarbete med Lumene på instagram där jag fick möjlighet att testa några av deras nya hudvårdsprodukter. Detta inlägg är alltså inget samarbete utan jag skriver det för att jag genuint gillar deras hudvård.

Jag fick bland annat testa Nordic C Glow Boost Essence, ett fuktserum med bärextrakt från nordiskt hjortron och C-vitamin i kombination med rent nordiskt källvatten och två typer av hyaluronsyra stimulerar hudens naturliga kollagensyntes.

lumene

Min hy har verkligen varit hur bra som helst under graviditeten. Jag är så glad för det då det blir tvärtom för vissa! Det enda jag känt av är att jag har varit lite torrare än vanligt, och därför har jag använt produkter som ger extra fukt. Efter rengöring (har även kört ansiktsskrubb ca 2-3 gånger i veckan) så har jag använt återfuktande serum (en droppe i pannan, på kinderna och hakan) och sen återfuktande hudkräm.

Lumenes Nordic C Glow Boost kostar 289kr och ni hittar den HÄR

LOADING..