Nyheter från LH cosmetics

13032019-IMG_3762

Hej på er! Hur mår ni? 🙂

Jag är inne på min sista jobbvecka nu. Känns helt galet att fredag är min sista arbetsdag och att jag därefter ska vara mammaledig i ett helt år. Fick dock lite försmak igår. Jag sov nämligen otroligt dåligt natten till måndag. Min höft och mitt bäcken gjorde så ont hela natten att jag knappt fick någon sömn. Därför bestämde jag mig för att stanna hemma igår och bara ta det lugnt. Jag fördrev tiden med att bl.a. se dokumentären Leaving Neverland om anklagelserna mot Michael Jackson. Har ni sett den? Så hemskt, men jag tror på killarnas historier.

Jag har fått hem två nya produkter från LH cosmetics (skönhetsbloggaren Linda Hallbergs märke) som jag tänkte vi ska kika lite närmare på idag. Det är så himla kul att det går så bra för LH cosmetics! Produkterna håller alltid hög kvalitet då Linda och hennes team är supernoga med det dom tar fram. Heja er! ♥

13032019-IMG_3780

Först ut har vi H2Glow Face & Body Mist som är fullproppad med bland annat fukt, antioxidanter och lugnande ingredienser. Den är två-fasig vilket betyder att man måste skaka den innan användning för att aktivera den emulgerande teknologin.

Den lägger sig som en mjuk slöja över ansiktet och ger en uppfriskande känsla med lyster och glow. Otroligt härlig!

Går att använda som primer under ditt smink, ovanpå för att fixera sminket eller bara som en touch-up under dagen.

Priset ligger på 229kr och den innehåller 30ml. Ni hittar den exklusivt hos Kicks.

13032019-IMG_3769

Sen har vi Eternal Eyeliner, en flytande eyeliner med intensivt svarta pigment. Till att börja med, hur fin förpackning? Man vill liksom inte slänga den 🙂

13032019-IMG_3772

För att kunna skapa tunna, skarpa linjer har man valt att göra en applikator av borsthår. Tumme upp! Jag föredrar helt klart denna typ av tipp istället för klassisk tyg (felt tip).

13032019-IMG_3782

Vid första draget kan man tro att penseln torkat ut, men det har den inte. Den har nämligen ett så kallat ”free ink”-system vilket innebär att man måste skaka pennan ca 6-7 ggr då formulan inte doseras utan har ett fritt droppflöde. Detta får man göra de 3-4 första gångerna man använder eyelinern.

Formulan är vattenresistent och ska sitta på plats oavsett värme, luftfuktighet och miljö.

Priset ligger på 229kr och finns också exklusivt hos Kicks.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..