All Neutral Biba Palette

spring-2019_natasha-denona-biba_002_promo

Natasha Denona har släppt en ny palett (bara i USA än så länge, vad jag förstår) och även om jag redan har massor av paletter med samma typ av färgskala så känner jag ett stort vill-ha-begär!

biba 2 thirs open_990_803

Paletten har en stor spegel på insidan av locket vilket är ett plus när man är ute och reser. Sen gillar jag att man valt att ha både varma och kalla toner på skuggorna för då kan man göra fler variationer av sminkningar. Blandningen av ljusa och mörka färger gör också att den funkar för både dags- och kvällsmakeuper. Sedan älskar jag också att man har valt att ta med en svart skugga, det vet ni att jag har tjatat om tidigare. Med en svart skugga så klarar man sig långt utan t.ex. eyeliner och kajal. Ni hör ju.. jag bara måste ha den här paletten. Jag har allt för många bra argument för att inte ha den i min samling 😉 Hoppas den kommer till Sverige snart!

spring-2019_natasha-denona-biba_003_promo

Ha en fin fredag hörrni! Kram ♥

  1. Emilia skriver:

    Hej, åh de ser verkligen riktigt bra ut! Men visst måste det gå att beställa från nätet, jag menar allt går väl att beställa från USA idag? 🙂

    1. Det kanske det gör! 🙂 Jag är så dålig på att beställa från utlandet, är alltid så rädd att jag ska åka på tull och dyra avgifter haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..