Mini är fixerad!

 

14032019-IMG_3790
14032019-IMG_3791
14032019-IMG_3793

Hej på er! 🙂

Idag var jag förbi barnmorskan en sväng för att se om mini vuxit på sig. Som jag berättat tidigare så har SF-kurvan dippat lite så dom ville göra en extra koll. Måttet hade nu hoppat upp och låg enligt kurvan igen (phew!) och dessutom hade han fixerat sig 🙂 Känns väldigt skönt! Eller ja.. det är inte så bekvämt för bäckenet, men skönt att han gör sig ”redo” att komma ut snart 🙂

Sen efter jobbet åkte jag in till stan en sväng för att träffa min bästa kompis. Hon bor uppe i Sundsvall men hade ett jobbärende här i Stockholm över dagen. Gäller att passa på att ses när man kan, om de så bara är en snabb fika. Köpte även lite kläder från Newbie till mini. Jag hade sagt till mig själv att inte köpa mer förrän han är här men det är ju SÅ svårt att stå emot och när dagens mätning gick så bra så tyckte jag att han var värd det 😉 Blev ett par byxor och en body i lite större storlek som jag tänker att han kan ha i sommar. Det var ta 3 betala för 2 på alla barnkläder så det fick bli en pyjamas också.

Börjar ni förresten bli less på att se bebiskläder? eller är det kul att se vad vi shoppar till mini? 🙂

Kram! ♥

  1. Skönt att allt är bra med dig och bebisen. Fortsätt att skriva som du gör. Så himla fin och bra blogg du har.

    1. Tack snälla! Vad glad jag blir ☺️

  2. Nu närmar det sig, spännande ❤️ Förstår dig, det är bland det största som änder i ens liv, att bli mamma ❤️ Skönt att alla värden är bra o att det tuffar på som det ska! Kramar, finaste Isabella 😘❤️

    1. Tack snälla! ☺️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..