Snapscara

Inlägget innehåller en annonslänk

11032019-IMG_3735

Hej!

Min kusins dotter har kommit till oss och ska bo här några dagar medan hon går en utbildning. Mysigt! Eftersom hon aldrig hade varit på Mall of Scandinavia så tog vi en tur dit nu ikväll. Det är ju mitt och Thomas andra hem.. typ, haha! Det var otroligt lugnt där ikväll. Man ska verkligen åka dit på vardagskvällar.. så stor skillnad mot helger! Inga köer i butikerna, man hittar parkering direkt, det finns platser på restauranger och caféer osv. Så skönt!

Både igår och idag har jag haft på mig en ny mascara från Maybelline. Den heter Snapscara och ska iett enkelt drag ge definierade och volmyfyllda fransar.

11032019-IMG_3740

Kul att hylsan är genomskinlig! Tror faktiskt aldrig jag sett det på en mascara förr?! Borsten är böjd för en enkel applicering. Dessutom är formulan väldigt snäll mot känsliga ögon och tvättas enkelt bort med varmt vatten.

snapscara

Utan / Med

När ni ser dessa bilder kanske ni inte blir så imponerade. Men jag vill varna för att mina fransar inte är i en så bra fas just nu. Jag sover på vänster sida större delen av natten vilket också syns på vänstra ögats fransar. Jag är faktiskt riktigt nöjd med den här mascaran. Den separerar fransarna fint, den smular inte under dagen och är väldigt lätt att tvätta bort. Den ger ingen supervolym i ett enda drag utan man måste jobba med borsten en stund för att få upp fransarna. Däremot håller den volymen fint under dagen.

Priset ligger på 139kr men jag hittade den med 20% rabatt HÄR just nu.

  1. Annika skriver:

    Ett drag på fransarna ger jag inte mycket för. Här snackar vi lager på lager för att få någon slags fransar att tala om.

    1. Nä, håller med dig! Man behöver som sagt jobba ett tag för att få upp volymen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..