IsaDora Brow Powder Pen

Inlägget innehåller annonslänkar

10032019-IMG_3674

Brrrr vilken kyla vi haft här i Stockholm idag! Jag är normalt en väldigt frusen person men nu under graviditeten är jag jättevarm. Idag blåste det dock isvindar (och min jacka går inte att stänga längre pga magen) så till och med jag frös.

Well, nog om det. Nu är jag iaf hemma i värmen och tänkte därför visa er en nyhet från IsaDora – nämligen Brow Powder Pen. IsaDora har ju en hel del olika brynprodukter sedan tidigare. Bland annat Sculpting Brow Pen, en krämig penna som ger ett mer markerat resultat. Precision Brow Pen, en penna som har en jätteliten spets som gör att man kan måla strå-liknande linjer samt Brow Shaping Gel, en bryngel som ger volym och håller brynen på plats.

10032019-IMG_3689

Brow Powder Pen är däremot en ögonbrynspenna som är puderbaserad. Den är alltså väldigt mjuk i formulan och ger en pudrig, matt finish. På ena sidan hittar man en borste som man kan använda för att kamma igenom brynen med men också för att blanda in pudret från pennan.

10032019-IMG_3680

På andra sidan hittar man den mjuka pennspetsen. Vissa pennor är ju väldigt hårda och ger ett starkt, markerat resultat. Det gör inte dessa utan det blir väldigt naturligt! Jag skulle nästan säga att det ser mer ut som att man använt en brynskugga istället för brynpenna.

10032019-IMG_3685

Färgerna heter 01 Black, 03 Dark Brown, 05 Medium Brown, 07 Light Brown och 09 Taupe.

isadora brynpenna

Visst ser det ut som att jag fyllt brynet med brynskugga?

Jag är inte van att använda penna på mig själv. Jag föredrar lite mer markerade bryn så jag använder ju alltid brow pomade (min favorit hittar ni här) men jag tycker att denna penna ger ett fint och naturligt resultat. Fick dock kämpa ett tag tills jag fick det någorlunda okej. Jag är ju van att måla mina bryn med pensel.

Vad föredrar ni, penna eller annan brynprodukt? 🙂

Brow Powder Pen kostar iaf 109kr styck och ni hittar dom HÄR.

 1. Annika skriver:

  Jag använder en tuschpenna från Viva la Diva för att fylla i längst fram där jag saknar strån sen en vanlig penna samt färgad gel till resten. För stunden får jag inte det att fungera alls. Smörjer inte in mig vid brynen och ändå är det som att huden just där är fet så brynet håller inte ens fram till lunch på sina håll.

  1. Har du någon bas under? Foundation, puder? Förmodligen behöver huden mattas ner och preppas lite mer för att det ska sitta bättre! Om du inte använder foundation kan du iaf ta lite transparent puder först och sen måla ovanpå 🙂

   1. Annika skriver:

    Har en burk med löspuder som jag (ibland) duttar dit men tycker inte att det helt hjälper ändå. Ska fortsätta med det och vänta en stund så det får ”sätta sig”. Kanske hjälper.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..