Vitrinskåp

10032019-IMG_3671

Hej allihopa!

Hoppas ni har en skön söndag. Jag vaknade första gången kl halv 6 imorse av Thomas alarm. Han skulle nämligen flyga till Prag imorse på jobbresa. Liiite läskigt att han åker iväg så här nära BF men i värsta fall får han kasta sig på ett flyg hem. Sen somnade jag om och sov ett tag till. Det stod nämligen i min gravid-app att man ska passa på att sova och äta en massa kolhydrater för att ladda inför förlossningen. Check på den! hehe 🙂

Vad annars? Jo, vi går in i graviditetsvecka 37 idag. Magen blir mer otymplig för varje dag som går. Jag tycker att jag har varit rätt så smidig hela graviditeten men inte nu längre. Jag fick för mig att jag skulle måla tånaglarna efter duschen. Herreguuuud så svårt! haha. Var helt svettig när jag var klar. Men nu är dom iaf fina och kommer hålla sig tills förlossningen (målade med Lackryl som härdas med led-lampa). Nu är frisören det enda ”ytliga” fixet jag har kvar. Jag har bokat tid den 27 mars. Hoppas inte mini väljer att komma innan dess!

10032019-IMG_3663

Men till det som jag faktiskt skulle skriva om. Nämligen våran trapphylla. Vi har länge pratat om att byta den mot ett vitrinskåp men inte riktigt hittat något vi gillar.  Sen har alla inköp till mini kommit i mellan så vi har lite glömt bort det. Igår kväll när vi var över till grannarna så hade dom köpt ett jättefint skåp som fick mig att börja googla på vitrinskåp igen. Nu har jag hittat ett som jag gillar jättemycket! Nämligen det nedan från Mavis.

Vi vill ha ett skåp med glas på sidorna så att man ser igenom det. Annars kommer det kännas lite klumpigt eftersom det är något av det första man ser när man öppnar ytterdörren. Sen vill jag sätta in belysning också!

Vad tycker ni? Skulle det inte passa bra? 🙂

d1139bde-77e2-40f5-9a7d-b9fbc49db7d6

Priset är dock ganska saftigt, så vi får se vad Thomas säger 😉

Ni hittar skåpet HÄR hos Royal Design.

LOADING..