Lördag

 

09032019-IMG_9553

Hej! Har ni haft en fin lördag? 🙂

Vi började våran dag rätt så tidigt med att åka ut till Mercedes där vi hade bokat tid för att provköra en bil. Jag blir alltid lika glad när jag öppnar garderoben i hallen. Jag har hängt in två koftor till mini där, det gör mig påmind om att han snart är här 🙂

09032019-IMG_9570

Det börjar bli lite jobbigt att ta sig in och ut ur bilen nu alltså, haha! Dessutom hade mini fullt upp med att böka runt där inne i magen så när vi kom fram till Mercedes höll jag på kissa på mig.

09032019-IMG_9567-2

Vi provkörde nya B-klassen men den hade alldeles för litet bagageutrymme. Valet av bil förändras en del när man inser att man behöver ha plats för barnvagn och bilbarnstol. Så nu funderar på den här ovan, nya CLA shooting brake. Vi har en CLA idag så dom påminner väldigt mycket om varandra, bara det att den här är större och har lite nyare inredning. Jag känner mig väldigt trygg med att köra vår nuvarande bil så det känns bra att skillnaden inte blir så stor.

09032019-IMG_9562

Thomas gick igång på att det finns över 60 olika ljusfunktioner (haha!). Jag är inte alls lika nördig, jag är glad så länge det finns parkeringshjälp typ. Ni vet så där så det piper om man är nära något.. bästa uppfinningen ever, haha 🙂

Nu ska vi strax kila över till våra grannar som bjuder på middag. Sen ska vi se Mellofinalen tillsammans med dom 🙂 På tal om Mello.. vi hann in en sväng på Mall of Scandinavia på vägen hem från bilaffären. Herregud så mycket folk det var där! Vi tänkte först att det måste vara fotboll eller nåt på Friends Arena.. sen slog det oss att det såklart var på grund av Melodifestivalen. Hela gallerian var Mello-fierad. Ballonger, glitter och massor av aktiviteter för både stora och små. Man kom verkligen i stämning, nästan så man ville köpa sig en biljett men med tanke på min stora mage så blir det nog skönare att se allt från soffan. Nästa år kanske 🙂

Ha en fin kväll allihopa så hörs vi imorgon! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..