Look Fantastic marsbox

Inlägget innehåller en annonslänk

05032019-IMG_3607

Hej!

Nu har vi varit hos barnmorskan. Mini är fortfarande ruckbar, dvs inte fixerad. Jag trodde nästan han skulle vara det med tanke på hur han borrat sitt huvud i mitt bäcken de senaste dagarna. Sen dippar mitt SF-mått lite fortfarande så jag ska tillbaka nästa vecka igen. Om det inte stigit då så ska vi göra ett RUL (rutinultraljud) för att se så att han växer som han ska. Jag är dock inte så orolig. Att måttet dippat kan bero på att mini lagt sig med huvudet långt ned och då kan inte barnmorskan mäta utifrån utan man måste kolla inifrån (ultraljud).

Nog om det nu. Igår var jag på posten och hämtade ut månadens box från LookFantastic! 🙂 Det är ju inte länge sedan jag visade er januariboxen men för er som inte läst det inlägget så kan jag lite kort berätta att LookFantastic Beauty Box är en prenumeration där man får hem en box i månaden innehållandes skönhetsprodukter. Alltså samma koncept som Glossybox, som ni kanske känner till då dom är väldigt stora här i Sverige.

05032019-IMG_3609

Skillnaden är att denna box kommer skickad från England så det är lite annorlunda varumärken samt att man får alltid med senaste upplagan av ELLE Magazine (den brittiska).

Du kan läsa mer och köpa en prenumeration HÄR.

05032019-IMG_3619

Det här är alltså innehållet i marsboxen. En handkräm från Rituals, en Hyaluronsyra 2% + B5 från The Ordinary, en rengöring från Omorovicza, en kol- och lermask från Mádara, en highlighter från Morphe och ett lipbalm från Eos.

Jag är riktigt nöjd! Den enda produkten jag har sedan tidigare är hyaluronsyran från The Ordinary. Men jag menar, fuktserum kan man väl aldrig ha för många av 🙂 Nån som vet om den är OK att använda när man är gravid förresten? Jag har dålig koll känner jag.

05032019-IMG_3626

Champagnefärgad highlighter. Perfekt storlek för resenecessären.

05032019-IMG_3643

Ha en fin kväll! Kram ♥

LOADING..