En frisk doft i badrummet

Inlägget innehåller en annonslänk

17022019-IMG_3387

Hej! 🙂

Hoppas ni haft en fin måndag. Min dag har varit riktigt seg, för jag har varit SÅ trött. Vet inte om det har med graviditeten att göra… eller om det beror på att vi låg och kollade på en serie igår vilket gjorde att det blev allt för sent innan vi somnade. Jag var inte utvilad när klockan ringde kl 6 imorse kan jag säga men det var bara att hoppa upp eftersom vi skulle vara hos familjerätten kl 8. Nu är Thomas pappa till mini, även på papperet. Vi var tvungna att fixa faderskapsintyg eftersom vi inte är gifta…. än 🙂

Nu har vi lagt oss på soffan och ska precis se ett till avsnitt av Blindspot som serien förresten heter. Har ni sett den? Vi började se den för länge sedan och har kikat lite i perioder men den senaste säsongen är verkligen spännande så vi har fastnat för den igen! Däremot blir det bara ett avsnitt ikväll. Sen ska jag ta en varm dusch och sova tidigt. På tal om dusch så vill jag visa er en ny duschtvål från Molton Brown som vi använder just nu.

17022019-IMG_3388

Ja, det är lite vardagslyx och dyrt (!) med Molton Browns produkter men alltså.. vi kan inte sluta. Både handtvålarna och duschtvålarna är så krämiga och gör huden mjuk. Dom doftar magiskt och är dryga, så dom räcker länge. Den här är fylld med bland annat apelsinolja, bergamott och neroliblom från Sevilla. Doften fyller hela badrummet. Mums!

Toppnoter: apelsin, bergamott och mandarin.
Hjärtnoter: neroli, kardemumma och galbanum.
Basnoter: mysk, ylang-ylang och cederträ.

Ni hittar den för 260kr HÄR.

Ha en fin kväll allihopa! Kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..