Våran helg i bilder

 

02032019-IMG_9388

Här kommer lite bilder från våran helg. Jag lägger ju sällan upp iphonebilder här i bloggen men jag tänkte att det kanske kan vara kul ibland? Bilder tagna med telefonen är ju trots allt lite mer direkt i stunden och inte så planerade 🙂

Igår, lördag var vi bjudna på födelsedagskalas. Jag tog därför på mig typ den enda klänningen jag kan ha just nu. Det är ingen mammaklänning men den har väldigt bra med stretch så den funkar ändå 🙂 Orkar inte köpa fler gravidkläder nu när det bara är en månad kvar.

 

02032019-IMG_9387

Dagen till ära blev det doften Baccarat Rouge 540 från Maison Francis Kurkdjian. Det är den dyraste parfymen jag äger (ligger på typ 2000 spänn!) men jag får aldrig så mycket komplimanger som när jag bär denna. Den är verkligen speciell men går hem hos de flesta. Ni hittar den hos NK.

02032019-IMG_9406

Sen bar det av till andra sidan stan för kalas. Känner mig alltid lika bortkommen när jag är i södra Stockholm. Hittar inte alls. Jag och Thomas diskuterade det i bilen, hur fasiken hittade man innan gps:en kom?! Satt man liksom med kartboken i högsta hugg när man skulle åka nånstans? haha!

Efter en massa god mat och tårta så åkte vi hemåt. Thomas var duktig och tog sig över till gymmet en sväng medan jag placerade mig i soffan och såg Melodifestivalen.

IMG_9438

Den här kudden från BB hugme är förresten ett av de bästa köpen vi gjort under graviditeten. En lång korv som formar sig efter kroppen, typ lite som en saccosäck. Jag har den i sängen på natten och i soffan på dagen. Antingen bakom ryggen om jag sitter och ser tv eller så har jag den i knäet och datorn ovanpå när jag sitter och bloggar (lite besvärligt när magen är i vägen annars). Thomas brukar till och med fråga om han får låna när jag inte har den, haha! Man kan även ”vika ihop” den och sätta ihop ändarna så att det blir som ett babynest för bebis sen eller ha den som amningskudde. Den kommer helt klart få stanna länge hemma hos oss 🙂

AB39E82F-59EB-4D1C-9B78-C74EDFC9AAA7

Imorse tog vi sovmorgon och såg Vasaloppsstarten från sängen. När magen började kurra klev vi upp och gjorde pannkakor och placerade oss istället i soffan för att fortsätta se loppet. Det har ju verkligen varit vårväder här i Stockholm den senaste veckan men idag började snön vräka ner. Lite mysigt ändå när man sitter inne och ser på Vasaloppet. Tycker ni inte? 🙂

03032019-IMG_9418

Såklart mini skulle ha en pannkaka också. Tror han gillade den för han började sparka massor 😉

Hur har eran helg varit än så länge? ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..