BB-väska

 

day

Som jag nämnde började jag packa BB-väskan lite smått i förra veckan. Min plan var först att använda en gammal träningsbag, men när jag tog fram den så insåg jag att den sett sina glansdagar. Därför klickade jag hem den här ovan från Day Birger et Mikkelsen. Jag gillar att den har lite bredd och flera fack. Den kommer passa perfekt sen som weekendbag när man ska ut på resor och sånt. Pass, biljetter osv kan t.ex. ligga lättillgängliga i facket på kortsidan.

Men tillbaka till packningen. Det är supersvårt att veta vad man ska packa inför en förlossning när man aldrig gått igenom det förr. Försöker läsa på och ta in tips från andra vad dom rekommenderar att man har med sig. Hittills har jag mest lagt ner mjukiskläder och hygienartiklar till mig. Vi får se om minis saker får plats i samma väska eller om vi tar skötväskan med hans grejer. Jag tänker iaf ta med bodysar i 2 olika storlekar, en liten mössa, napp, filtar, babynest och en lite varmare teddy-overall som han får åka hem i. Man får väl blöjor och allt sånt på BB för de första dagarna, eller ska man ha med sig sånt också?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..