Essie Valentine’s Day Collection

Inlägget innehåller en annonslänk

10022019-IMG_3221

Hej! Hur mår in? 🙂 Jag mår toppen! Hade en superbra födelsedag igår. Blev firad på jobbet utav kollegorna och sedan gick jag och Thomas ut och åt middag igår kväll. Så mysigt ♥

Som alltid väntar alla hjärtans dag strax runt hörnet efter min födelsedag. Årets mest hatade kärleksdag?! Så klart ska man vara kärleksfull och omtänksam året om, men jag tycker ändå det är lite mysigt med en dag där man hyllar kärleken lite extra. Det behöver liksom inte bara handla om en partner, utan jag tycker man lika gärna kan ”fira” med en kompis, en familjemedlem eller varför inte sig själv? 🙂

10022019-IMG_3222

Oavsett vem du tänkt fira så vill jag tipsa om denna Valentine´s Day Collection från Essie. Den innehåller 6 lacker i rosa och röda toner med olika finishes. Till skillnad från Essies vanliga genomskinliga flaska har dessa fått sig ett läckert mönster. Gillar man det inte kan man ta av mönstret då den ”vanliga” flaskan gömmer sig under 🙂

10022019-IMG_3225

essieloveisastar

Grundaren Essie Weingartens råd för att uppnå bästa resultat; lacka två lager nagellack och avsluta sedan med överlack. Måla tunna lager och vänta alltid två minuter mellan varje lackning.

Priset ligger på 129kr styck och du hittar dom bl.a. HÄR

10022019-IMG_3230

Kram på er! ♥

LOADING..