30 år idag!

 

IMG_8925

Syrran & jag… för typ 29 år sedan.. 

11 februari. Hörrni, IDAG FYLLER JAG 30-ÅÅÅR! 🙂

Nu är alltså 20-nånting-åldern förbi! För några år sedan blev jag stressad av tanken att fylla 30, men inte nu. Det känns liksom helt okej. Det känns lite som att man blir vuxen på riktigt vid trettio, hehe 😉

Eftersom jag blev firad av mina vänner med kombinerad babyshower i helgen så känns det som jag redan fyllt men jag och Thomas ska ut och äta ikväll för att fira lite på ”den riktiga dagen” också. Sen ska jag tydligen få (ännu) en present ikväll plus att han har planerat något inför helgen som kommer! Bortskämd deluxe 🙂

Ha en fin dag allihopa! ♥

IMG_8916

En något större Isabelle. Jag med mitt kusinbarn Emma i famnen. Kommer ihåg att jag älskade den där västen med stjärnor och månar 🙂

 1. Lotta L skriver:

  Stort GRATTIS på födelsedagen!

  1. isastar skriver:

   Tack snälla! ☺️

 2. Amel skriver:

  stort grattis! 🎉🎈

  1. isastar skriver:

   Tack så mycket! ☺️

 3. Mona skriver:

  ”… För några år sedan blev jag stressad av tanken att fylla 30…” Skaruhastryk?!

  Grattis fina kompis, I love you!♥️

  1. isastar skriver:

   Haha 😜😘 tack 🥰❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..