Gravid vecka 33

 

IMG_9036

Wow, vilken dag det blev igår! Jag vaknade upp med ett leende på läpparna och har fortfarande ett lyckorus i kroppen 🙂 Så mycket kärlek igår alltså! ♥ Min bästa vän och hennes kille stannade dessutom kvar och sov här hos oss så imorse åkte vi på Ica Maxi och handlade in en stor frukost. Sen satt vi och mumsade länge innan det var dags för dem att röra sig hemåt (Sundsvall).

Idag går jag in i graviditetsvecka 33 och det är endast 55 dagar kvar till BF! Det står i min gravid-app att mini ska sjunka ner lite nu så att det blir lite lättare att andas. Det ser jag fram emot! Blir andfådd av minsta lilla just nu. Att jag ens lyckades lacka om tånaglarna idag utan att få syrebrist är ett under, haha!

10022019-IMG_3164

Just det! På Ica Maxi idag hämtade jag även ut en gratis-box från Libero. Om man blir medlem i Libero-klubben (alla som är gravida kan gå med) så får man en box med lite bra-att-ha saker lagom till födseln. Fick ett sms igår att jag nu kunde hämta ut den. Finns ju massor av olika gratisboxar men jag har läst att många mest innehåller pappersreklam – det gjorde däremot inte den här!

10022019-IMG_3168

Himla smidigt och bra reklam för dom måste jag säga. Gillar man produkterna är ju liksom chansen att man köper dom igen ganska stor. I våran låda fanns nappar, barntandkräm, bad & dusch-oljor, våtservetter, bindor, blöjor, leksak, nappflaska, tvättmedel och amningsinlägg.

10022019-IMG_3169

Dom här napparna var väl för himla söta! 🙂

10022019-IMG_3177

Våtservetter hade vi inte köpt hem ännu så det var perfekt att få!

10022019-IMG_3182

I lådan låg såklart också lite reklam och rabattkuponger men även en bok där man får lite tips om t.ex. hur ofta bebisen ska badas, hur man tar på blöja osv.

Ha en fortsatt fin kväll allihopa! ♥

LOADING..