Spjälsäng

Inlägget innehåller en annonslänk

19012019-IMG_2880

Hej! ♥ Hoppas ni haft en fin helg och är taggade på en ny vecka imorgon. Det är jag! Förra veckan blev ju inte alls som planerat så nu hoppas jag att allt ska rulla på som vanligt.

Jag har glömt att visa er att vi har köpt minis första säng! 🙂 Det är en så kallad bedside crib som man har vid sin egen säng. Den ska alltså inte stå inne i detta rum utan i vårat sovrum, men den får stå här tills dess att mini tittar ut.

19012019-IMG_2895

Man kan höja och sänka benen så att den kommer i samma höjd som ens egen säng. Genom att fälla ner den ena långsidan så behöver man inte kliva upp på natten för att lägga ner barnet i sängen. Alla som jag pratat med säger att den är toppen! Som mamma behöver man liksom inte röra sig så mycket på natten, hehe. Sen har den hjul längst ned som man såklart kan låsa fast så att den inte rör sig. Man kan också skruva av dom ifall man inte vill ha dom på.

Ni hittar sängen HÄR.

19012019-IMG_2878

Madrassen och spjälsängsskyddet kommer från NG baby och är gjorda för denna typ av säng. När man fäller upp den andra långsidan så finns det en till del att sätta dit så att bebisen inte ligger mot ”gallret”.

Nu väntar jag bara på att få hem ett babynest som vi beställt på nätet. Tanken är att ha den i denna säng så att mini ligger mer omsluten. Bebisar vill ju gärna ha det så 🙂

Ha en fin kväll! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..