Projekt barnrum fortsätter..

 

05012019-IMG_2680

Förra helgen innan vi började måla.

Projekt barnrum rullar på här hemma. Vi är inte klara ännu men förra helgen målade vi den ena väggen blågrå så jag tänkte visa er hur det blev. Jag är supernöjd med färgen! Det blev genast så mycket mysigare där inne. Vad tycker ni? 🙂

13012019-IMG_2862

I fredags efter jobbet åkte vi för att hämta byrån som vi beställt också. Tror ni den fick plats i bilen? Nej såklart inte! Den kom inte i ett platt paket á la IKEA som vi tänkt oss, utan den var nästan färdigbyggd och därmed gigantisk. Igår när jag var på Daisy Beauty Expo så hjälpte våra granne till att få hem den (han har en större bil än oss). Thomas slet sedan för att få den på plats och göra fint tills jag kom hem ♥

13012019-IMG_2865

Som ni ser har vi inte lagt ner allt i lådorna ännu. Jag har nämligen beställt andra knoppar (därför det bara är skruvar där nu) som förhoppningsvis kommer till veckan.

Blomman ska inte heller stå där inklämd mellan soffan och byrån, utan jag vill nog ha någon mindre blomma uppe på byrån. Min tanke var också att ha en vit string-hylla på den målade väggen, men det kanske får bli på motsatt sida istället (den vägg ni inte kan se på bilderna). Sen har vi pratat om att byta lampa, alternativt lampskärm på lampan i hörnet. Den dagen mini är så pass stor att han kommer sova där inne själv så kommer han såklart ha sin egen säng och vi får göra oss av med bäddsoffan.

13012019-IMG_2860

Eftersom pappa T jobbar på Ving så har Lollo och Bernie (Vings maskotar) fått tagit plats på soffan 😉

En hel del kvar som sagt, men nu är vi en bit på väg!

  1. Linda skriver:

    Fint! Vad heter ikea byrån? Hittar inte på hemsidan

    1. isastar skriver:

      Tack! Den är inte från ikea, blev kanske lite otydligt 🙂 den är från Mio och heter Sandhamn!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..