Jury i Daisy Beauty Awards 2019!

Inlägget innehåller annonslänkar
daisy beauty jury
Jag har inte hunnit berätta det ännu, men jag sitter faktiskt med i juryn för årets Daisy Beauty Awards! Kategorin som jag fått äran att sitta med i är Årets Herrdoft, dvs samma som jag var med även i förra året. Superkul! 🙂 Tycker det är så roligt att få testa manliga produkter (på Thomas) då jag vanligtvis inte får så mycket utskick med produkter för män. Thomas är den perfekta mannen att testa doft på. Han använder mycket parfym och gillar att testa nya dofter. 
Jag får såklart inte avslöja hur jag valt att rösta men jag får visa er vilka dofter som är nominerade! Tyvärr kan jag inte heller visa er en egentagen bild på flaskorna för då kommer ni se vilken som är Thomas favorit. Han har redan lyckats använda upp typ halva flaskan, haha!
Ok.. dom nominerade äääär…
Prada Black
Prada Black
..är en orientalisk, förförande och manlig doft. Doften har noter av Bergamott, Patchouili, Angelic och Amber som tillsammans skapar en manlig karaktär. Doftens bas har noter av Trä, Mysk och Coumarine.
Du hittar den HÄR för 520kr 50ml.
– – – – – – – –
obsessed
Calvin Klein Obsessed Intense for him

..med inspiration av Raf Simons första kollektion ”Parade” lanserar nu Calvin Klein en nya intensiv doft, Obsessed Intense EdP.

Obsessed Intense för honom är en maskulin tolkning av vaniljfusion, som får sin intensitet från svart ambra och peppar i toppnoten.

Du hittar den HÄR för 520kr 30ml.
– – – – – – – –
tomford
Tom Ford Fucking Fabulous
..är en limited edition med noter av bland annat bittermandel, tonkaböna, läder, cashmere och salvia.
– – – – – – – –
terre
Terre d’Hermès Eau Intense vétiver
Vetiverian som varit en del av Terre-dofterna sedan begynnelsen får här spela huvudrollen. En doft med en unik balans mellan trädofter med mineralnoter och mer växtlika inslag.
Du hittar den HÄR för 850kr 50ml.
– – – – – – – –
boss

Hugo Boss The Scent Private accord edt

För att förhöja den sensuella egenskapen av den mystiska basen av Kakao Absolute har parfymören Bruno Jovanovic tillsatt sofistikerad Moka som ger Boss The Scent Private Accord ett aromatiskt och kraftfullt djup. Kombinerat med utmärkta noter av ingefära och exotisk maninkafrukt förförs sinnena fullständigt.

Du hittar den HÄR för 589kr 50ml

– – – – – – – –

Har ni testat/sniffat på någon av dom under året? Vilken tror ni är min och Thomas favorit? 🙂

Galan äger rum i februari så då får vi se vilken som vinner!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..