Skötbädd

 

08012019-IMG_2689

Hej på er! Här kommer ännu ett bebisrelaterat inlägg. Hoppas ni är okej med att det kommer bli en del sånt nu framöver. Vår vardag just nu kretsar rätt så mycket kring allt som ska förberedas 🙂

Idag fick jag ett sms om att vi hade ett paket att hämta ut. I helgen satt vi nämligen och klickade hem lite saker online som vi tidigare varit ute och kikat på. Bland annat den här skötbädden från NG baby. Jag älskar förresten det märket (redan, hehe) dom har så mycket fint!

08012019-IMG_2694

Tyget går såklart att ta av (lär ju behöva tvättas rätt så ofta) och handduken och kudden sitter fast med hjälp av kardborre. Så smart! Kudde ska väl egentligen inte de allra minsta bebisarna ha, men den går som sagt att ta bort. Vi köpte skötbädden här.

08012019-IMG_2699

Sen klickade jag även hem en gravidkudde från norska bbhugme! Det var våra vänner som tipsade oss om den. Det är en kudde som är typ lika lång som mig. Tänk er en stor tyg-korv, haha! Perfekt att sova på/med benet över om man har foglossning. Kudden har tagits fram och skapats utav 3 norska kiropraktorer. Sen när bebisen har kommit kan man ha den som amningskudde genom att ha den runt midjan eller som ett sovnäste för bebisen. Ser fram emot att test-sova med den inatt! Förhoppningsvis försvinner mitt ryggont lite.

Nä, hörrni. Nu ska jag ta och göra någon middag. Lovar att det kommer mer skönhetsrelaterade inlägg framöver. På lördag ska jag på mässa med Daisy Beauty så då kommer ni såklart få ta del av en massa nytt som kommer framöver! 🙂

Kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..