Glitter som piggar upp en tråkig outfit!

Inlägget innehåller annonslänkar

17122018-IMG_2261

Hipp hipp hurra för idag fyller min lilla mamma år! Det blir dock bara en lugn dag hemma med fika och mys med familjen, sen ska jag smita iväg ikväll. Min bästa kompis fyllde nämligen 30 år tidigare i december så det ska vi fira ikväll! Jag har alltid tyckt att det måste vara så tråkigt att fylla år så nära julafton men å andra sidan, hela familjen/släkten samlas vid jul (iaf hos oss), vilket man kanske inte alltid gör annars när nån fyller år. Jag är liksom alltid hemma när mamma fyller år men sällan när pappa (januari) eller min syster (maj) fyller år.

Det har varit lite svårt att hitta något att ha på sig inför kvällens fest. Jag har suttit och letat på flera onlinesidor men inte hittat nåt som känns fint och som samtidigt passar magen. Man känner sig inte så jättefestlig med en gravidmage alltså..

17122018-IMG_2264

Så jag tänker att jag får väl gå all-in på smink, hår och naglar. Haha! 🙂 IsaDora skickade över deras nya kollektion med lack som heter Glitter Nails. Väldigt fina och gör iaf en tråkig outfit lite roligare!

Du hittar dom HÄR.

17122018-IMG_2269

Här har ni förresten bästa uppfinningen också – Peel of base coat! Hur många gånger har man inte stått och gnuggat med nagellacksborttagning för att få bort glitterlack från naglarna? Sjukt jobbigt! Detta baslack applicerar man i ett tunt lager, låter torka i några minuter och sen applicerar man glitterlacket ovanpå. När man är less på glittret pillar man upp lite av kanten på lacket och sen kan man dra av hela. Så himla smart! Du hittar det HÄR.

LOADING..