Smashbox Cover Shot Eye Palettes

 

25112018-IMG_1856
25112018-IMG_1880

Hej på er! Satt precis och läste ikapp allt som hänt Isabella (Blondinbella) Löwengrip. Antar att ingen av er missat det eftersom det stått på nyheterna i både Expressen och Aftonbladet idag. Herregud vilken soppa alltså. Stackars henne!

På tal om något helt annat så testade jag några nya ögonskuggor i helgen. Det är tre utav Smashbox Cover Shot Eye Palettes. Dom har en förpackning med 3D-bild på locket. Riktigt läckert! Spana in dom om ni har vägarna förbi Kicks vettja, men låt oss ta en titt på innehållet först.. 🙂

25112018-IMG_1883

Det här är min favorit! Major Metals heter den. Skuggorna är krämiga och sjukt pigmenterade. Det rekommenderas att man applicerar dom med fingret istället för en borste. Jag är lite emot att kladda med fingrarna i ögonskuggor (blir lätt ofräscht med fett och bakterier) men kan hålla med om att den metalliska finishen blir mer intensiv.

25112018-IMG_1888

Chandelier, Rose plated, Ignited, Outta this world, Heat Index, Go platinum, Social currency & Garnet all

25112018-IMG_1884

Paletten Prism är också väldigt fin. Jag trodde först att de vita skuggorna skulle vara rätt så lika men den vänstra Astro not skimrar i guld medan den högra Rocket star blir blå/lila. Så läckra i rätt ljus! Skulle säga att formulan är densamma som i Major Metals. Riktigt krämiga. Den matta, grå Prism Break är däremot silkeslen.

25112018-IMG_1895

Rising Sign, Gal Palace, Astro not, Gimme space, Prism break, Rocket star, Bratmosphere & Tarot-fy

25112018-IMG_1882

Den sista paletten som heter Bold Glitter trodde jag skulle bli favoriten hos mig. Jag tycker det är lite svårt att få med glittret, tyvärr. Man kan liksom borsta bort glittret eftersom det lägger sig överst på huden och sen ligger skuggan kvar under. Så mjaaa, tyvärr ingen favorit men väldigt fin för det!

Priset ligger på 280kr per palett och dom finns som sagt hos Kicks!

Kram på er ♥

LOADING..