IsaDora Golden Edition

Inlägget innehåller annonslänkar

08112018-IMG_1717

Hej fredag! ♥

Idag kommer min mamma, pappa och morbror på besök och blir över helgen. Så mysigt! Jag tänkte att jag ska försöka få med mig dom till Täby centrum imorgon. Jag såg nämligen att min danska favoritbutik Systrarna Grene öppnar där idag. Jag besöker alltid Systrarna Grene när jag är i Danmark. Dom har inredning, pyssel och massa annat kul. Perfekt butik om man t.ex. ska ha fest/middag för dom har jättemycket dekorationer och sånt, dessutom är det billigt 🙂 Tips!

Idag vill jag visa er några nya nagellack från IsaDora. Tre av dom är glittriga och tre är metalliska.

08112018-IMG_1722

Glittriga: 920 Supernova, 921 Cosmorose, 922 Shooting Stars

Metalliska: 407 Galaxy Gold, 408 Galaxy Rose, 409 Galaxy Silver

Tips! För en extra 3D-effekt kan man applicera de glittriga lacken ovanpå de metalliska. Blir väldigt fint 🙂

08112018-IMG_1727

De metalliska lacken täcker bra och man behöver bara 2 lager för full täckning. Däremot upplever jag att den metalliska effekten blir lite matt och tråkig efter ett tag. Priset ligger iaf på 79kr styck och du hittar dom HÄR (glittriga) och HÄR (metalliska).

Ha en fin helg allihopa! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..