Lyxigt rosenvatten från Chantecaille

Inlägget innehåller en annonslänk

08112018-IMG_1731

Det franska premium-märket Chantecaille har äntligen kommit till Sverige! Förutom att Chantecaille har otroligt vackra produkter som gör att man får ett vill-ha-begär direkt, så engagerar dom sig också i djur och natur. Tillsammans med olika välgörenhetsorganisationer tar dom fram produkter och kollektioner som är speciellt skapade för att sprida kunskap och samla in pengar till utrotningshotade djur som t.ex. elefanter, bin och tigrar. Stor tumme upp! ♥

08112018-IMG_1732

Jag har fått hem det här rosenvattnet som kommer i en lyxig limited edition-glasflaska med handmålade blommor.

Vad använder man rosenvatten till? 

Rosenvatten är en multiprodukt som har flera olika användningsområden. Till exempel så balanserar rosenvatten ph-värdet i din hy vilket lugnar inflammationer som acne och eksem. Det återfuktar huden och funkar även som en ansiktsmist under dagen eller som en primer innan du lägger ditt smink. Det har även antibakteriella egenskaper och funkar därför perfekt som ansiktsvatten efter rengöring på kvällen. Det går till och med att använda rosenvatten i hårbotten om den är irriterad eller torr.

08112018-IMG_1739

Du hittar Chantecailles produkter hos NK eller online HÄR 🙂

LOADING..